Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A Cocomo-ban készpénzzel és bankkártyával, illetve mindhárom kibocsájtó SZÉP kártyájával is lehetséges fizetni.

Milyen étkezési lehetőségek vannak?

Meleg- és hidegkonyhai készítmények, azaz bőséges reggelik, levesek, főételek, saláták és desszertek mind-mind az a la carte kínálat részei.

Az árakról...

Az árak forintban értendőek, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A szervízdíj 9%.

Szükséges-e az asztalfoglalás?

Az a biztos, ha telefonon vagy az asztalfoglalás gomb segítségével néhány pillanat alatt lefoglalja asztalát az esetleges sorban állás elkerülése érdekében.

Családi vagy céges rendezvényt befogad-e a Cocomo?

Előzetes egyeztetést, szerződéskötést követően akár 300 fős (zártkörű) rendezvényhelyszínként is funkcionál a Cocomo, teljes catering-szolgáltatással. Kapcsolatfelvétel: manager@cocomo.hu

Koncertre hol tudok jegyet vásárolni?

Nyitva tartási időben személyesen a Cocomo-ban illetve online (akár előzetesen is) a Oneticket jegyárusító portál oldalán. Fontos, hogy számos ingyenesen látogatható klubkoncert is van Nálunk! Részletesek a programok menüpontban és a facebook oldalon.

Visszaváltható-e az előzetesen megváltott jegy?

Sajnos nem!

Van-e ruhatár?

Kizárólag a téli szezonban van ruhatár.

Házi állat behozható?

A Cocomo belső részeibe (a zene, a fények illetve mindenki nyugalma érdekében) sajnos nem hozhatóak be. Megértéseteket köszönjük!

Hány éves kortól látogatható a Cocomo?

A Cocomo reggeli, napközbeni szolgáltatásait bármely korosztály részére ajánljuk, azonban az esti bulik kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére látogathatóak.

Autóval hol lehetséges parkolni?

Autóval parkolni díjfizetés ellenében az utcán illetve térítés ellenében a Cocomo-tól pár méterre található 250 férőhelyes parkolóban lehetséges.